تنظیمات اولیه سامانه برای برگزاری همایش، سمینار و...
- سایت چیست؟
در این قسمت شما می توانید اطلاعات اولیه سایت را طبق زبانه های مختلفی که وجود دارد تنظیم کنید.
ویرایش: در این زبانه شما می توانید دسته بندی سایت، نوع سایت، نام، عنوان، عنوان شرکت/ موسسه/ سازمان، آدرس اینترنتی سازمان، کلمات کلیدی، توضیحات و پوستر سایت(طبق پسوند های مجاز و ارتفاع 800پیکسل و عرض 600پیکسل) را ویرایش کنید. در صورت فعال بودن سایت، انتشار را فعال نمایید.
قالب: در این قسمت می توانید قالب مد نظر خود را انتخاب کرده و از آن استفاده کنید.
:Favicon در این قسمت شما می توانید لوگویی که در نوار جستجوی مرور گر می آید را از این قسمت وارد کنید.
لوگوی بالای سایت: در این قسمت می توانید لوگویی که در گوشه بالا سمت راست سایت قرار می گیرد را، انتخاب کنید.
عمومی: شما در این زبانه می توانید دامنه، آدرس وب سایت، حداکثر اندازه فایل ها، پیام صفحه ورود و تیکت را از این قسمت تنظیم کنید.
زبان: از طریق زبانه زبان می توانید زبان هایی که مد نظرتان هست را برای سامانه فعال کنید و آنها را طبق سلیقه خود چیدمان کنید. توجه داشته باشید که قبلا باید افزونه چندزبانه را تهیه کرده باشید.
تنظیمات آثار: در این قسمت می توانید تعداد آثار قابل دریافت و همچنین قابلیت نمایش چکیده را فعال نمایید.
تنظیمات مالی: در این قسمت می توانید درصد مالیات دریافتی و هزینه پست را مشخص کنید.
- تاریخ های مهم چیست و چه کاربردی دارد؟
در این سامانه شما می توانید برای سایت و بر اساس فعالیت های خود بازه های زمانی مختلفی را مشخص کنید که از طریق قسمت تاریخ های مهم می توانید این کار را انجام بدهید و به کاربران نمایش داده شود.
از طریق این قسمت می توانید تاریخ برگزاری، تاریخ شروع و پایان ثبت نام، تاریخ شروع و پایان ثبت اثر، تاریخ شروع و پایان پرداخت و در نهایت تاریخ داوری را مشخص کنید.
همچنین در صورتی که توضیحات خاصی مد نظرتان هست می توانید در این قسمت وارد کنید و روی ذخیره تغییرات بزنید.
توجه: در صورتی که تاریخ پایان ثبت نام، پایان ثبت اثر و پایان پرداخت گذشته باشد، کاربر دیگر نمی تواند در سامانه ثبت نام، ثبت اثر یا پرداخت انجام دهد.
- عضویت در سایت چیست و چه کاربردی دارد؟
در این سامانه شما می توانید انواع حق عضویت را در سامانه تعریف کنید تا کاربران یکی از آنها را انتخاب کرده و بر اساس آن در سایت ثبت نام و پرداخت انجام دهند و اثر خود را ارسال کنند.
- چگونه انواع عضویت در سایت را تعریف کنیم؟
در منو عضویت در سایت، زیر منو عضویت در سایت، روی آیتم جدید بزنید. عنوان حق عضویت را وارد کنید. برای مثال شرکت در همایش به عنوان دانشجو با امکان ارسال مقاله را وارد کنید. هزینه این نوع حق عضویت و هزینه هر مقاله را وارد کنید. هزینه هر مقاله پذیرفته شده و هزینه هر نفر همراه برای کاربرانی که این نوع از حق عضویت را انتخاب می کنند را وارد کنید. اگر توضیحی مد نظرتان هست، وارد کنید. مجاز بودن به ثبت اثر، امکان ثبت اثر قبل از پرداخت، اجازه ثبت همراه و انتشار را در صورتی که می خواهید فعال یا غیر فعال کنید و در نهایت روی ذخیره تغییرات بزنید.
با زدن روی آیکون ویرایش می توانید حق عضویت ها را ویرایش کنید.
با انتخاب هر عنوان و زدن روی آیکون حذف می توانید حق عضویت را حذف کنید.
- محور ها چیست و چه کاربردی دارد؟
در این قسمت شما می توانید محور های سایت خود را ایجاد کنید و برای آنها زیر محور مشخص کنید تا بتوانید آثار ارسالی از سوی کاربران را، دسته بندی کنید.
- چگونه محور جدید ایجاد کنیم؟
با کلیک روی گزینه آیتم جدید می توانید محور جدید خود را ایجاد کنید بدین صورت که عنوان محور و تعداد آثاری که کاربر می تواند برای این محور بفرستد را وارد کنید. سپس اینکه کاربر امکان ارسال فایل داشته باشد و صرف نظر از تعداد اثر را در صورتی که می خواهید فعال کنید و در نهایت انتشار را فعال کنید و روی ذخیره تغییرات بزنید.
در این صفحه شما شناسه اختصاصی هر محور، عنوان، تعداد آثار ثبت شده برای محور و گزینه ویرایش را مشاهده می کنید. در صورت نیاز می توانید محور ها را ویرایش کنید. همچنین با انتخاب هر کدام از این موارد به شرطی که اثری به آن اختصاص داده نشده باشد، می توانید آن را حذف کنید.
- چگونه محور فرعی ایجاد کنیم؟
با کلیک روی عنوان هر محور اصلی وارد یک صفحه جدید می شوید. روی آیتم جدید بزنید. می توانید عنوان محور فرعی جدید را وارد کنید. تعداد آثاری که کاربر می تواند برای این محور بفرستد را وارد کنید. سپس اینکه کاربر امکان ارسال فایل داشته باشد و صرف نظر از تعداد اثر را در صورتی که می خواهید فعال کنید و در نهایت انتشار را فعال کرده و روی ذخیره تغییرات بزنید.
شما می توانید بی نهایت محور فرعی تعریف کنید.
نکته: توجه داشته باشید که در صورتی که محوری اصلی ای زیر محور داشته باشد، کاربر باید حتما آخرین دسته از زیر محور ها را انتخاب کند.
- وضعیت پذیرش چیست و چه کاربردی دارد؟
در این سامانه ما می توانیم برای فرآیند های ارسال آثار وضعیت هایی را در نظر بگیریم که از طریق این قسمت می توانیم آنها را مشخص کنیم.
- چگونه وضعیت آثار را ایجاد کنیم ؟
در قسمت وضعیت پذیرش با فعال کردن هر کدام از موارد می توان آنها را فعال کرده و برای آثار کاربران از آنها استفاده کرد. این موارد شامل پذیرش، پذیرش به صورت پوستر، پذیرش به صورت ارائه و در نهایت پذیرش و چاپ در کتابخانه مقاله می باشد.
- نوع فایل اثر چیست و چه کاربردی دارد؟
در این سامانه ما می توانیم برای فایل های ارسالی از سمت کاربران، نوع فایل اثر و پسوند های مجاز برای آنها را مشخص کنیم.
- چگونه نوع فایل اثر ایجاد کنیم ؟
روی آیتم جدید بزنید. انواع فایل های اثر که شامل چکیده اثر، اصل اثر، پوستر اثر و ارائه(سخنرانی) اثر می باشد را مشاهده می کنید که باید یکی از آنها را انتخاب کنید. سپس پسوند های مجاز برای نوع فایل را وارد کنید و برای وارد کردن چند نوع پسوند باید بین آنها(, ) قرار بدهید.
در صورتی که میخواهید بارگذاری فایل برای این نوع اثر اجباری باشد، تیک آن را فعال کنید.
در صورتی که می خواهید به داور و سردارو نمایش داده شود آنها را فعال نمایید.
در آخر روی ذخیره تغییرات بزنید.
شما می توانید ترتیب آنها را با استفاده از آیکون های جهت بالا و پایین جابه جا کرده و یا آنها را ویرایش کرده و با انتخاب آنها، آن نوع را حذف کنید.